21082019Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 13 Αυγ 2019

Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ & σε ΣΧΟΛ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

eep-ebp

Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ

σε ΣΜΕΑΕ (5031883) & σε ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (5031892)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΒΠ και ΕΕΠ όπως παρακάτω:

 

1) ΕΕΠ  ΠΕ29 Εργοθεραπευτών σε ΣΜΕΑΕ (πρόγραμμα ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΟΠΣ 5031883)

 

2) ΕΒΠ σε σχολικές μονάδες γενικής παιδείας (πρόγραμμα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΚΟ ΟΠΣ 5031892)

 

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δύο διαφορετικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ (5031883, και 5031892) και για το λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή στους υποψήφιους ώστε να επιλέξουν τα αντίστοιχα συνημμένα αρχεία που αφορούν το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με το οποίο προσλαμβάνονται.

 

Επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές θα πρέπει:

 

1. Να παρουσιαστούν αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-12-2018 από τις 08:00, αρχικά στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της τοποθέτησής τους προκειμένου να γίνει η αναγγελία πρόσληψής τους στο «ΕΡΓΑΝΗ» και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

 

2. Να προσκομίσουν στην Περ/κή Δ/νση Εκπ/σης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης καθώς καιπρωτότυπο της αναγγελίας πρόσληψής του στο «ΕΡΓΑΝΗ».

Συνημμένα δίδονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι