02042020Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Πεμ, 02 Απρ 2020

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών

eidiki agogi 2019a

Προσλήψεις υποψηφίων αναπληρωτών κλάδου ΕΕΠ ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2019-2020» με κωδικό ΟΠΣ: 5047057».

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών.

Καλούνται οι αναπληρωτές που τοποθετούνται σε σχολικές μονάδες με την με αριθμό πρωτοκόλλου 26830/07-11-2019 απόφασηνα προσέλθουν και να αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 8/11/2019.

Παρακάτω περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

Επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές θα πρέπει να παρουσιαστούν αρχικά στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της πρόσληψής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65,για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι