Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών της ειδικότητας ΠΕ04 που διδάσκουν τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια του Ν. Ημαθίας
04052024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών της ειδικότητας ΠΕ04 που διδάσκουν τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια του Ν. Ημαθίας

SXOLSYMB

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί της ειδικότητας ΠΕ04, που διδάσκουν τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια του Ν. Ημαθίας να παρευρεθούν στην επιμορφωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α) Για τα σχολεία της πρώην Α Ημαθίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.00-14.00 στη Βιβλιοθήκη του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας.
Β) Για τα σχολεία της πρώην Β Ημαθίας την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.00-14.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.
Γ) Για τα σχολεία της πρώην Γ Ημαθίας την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.00-14.00 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. Νάουσας.

Το θέμα της ενημερωτικής συνάντησης είναι το εξής :
«Διαχείριση ύλης των μαθημάτων φυσικών επιστημών (φυσική, χημεία, βιολογία και γεωγραφία) και ανάπτυξη ψηφιακού υλικού (Φωτόδεντρο)».

Η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ04
Πιπιλιαγκοπούλου Ανδριάνα

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι