Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ19-20, TE01.13 Δήμων Βόλβης - Λαγκαδά
07052024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ19-20, TE01.13 Δήμων Βόλβης - Λαγκαδά

SXOLSYMB

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-20, TE01.13 για την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης με θέμα «Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου - Ενημέρωση για εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα», που θα πραγματοποιηθεί από τoν σχολικό σύμβουλο πληροφορικής κ. Βασίλειο Εφόπουλο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.00 - 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19, ΠΕ20 και ΤΕ01.13 και να τους διευκολύνουν ώστε να παρευρεθούν στη συνάντηση. Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής
Βασίλειος Εφόπουλος

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι
casibom girişcasibom giriş
gaziantep evden eve taşımacılıkdiş eti ağrısıankara gülüş tasarımıistanbul hayır lokmasımaltepe evden eve nakliyatsancaktepe evden eve nakliyattuzla nakliyatkartal evden eve nakliyattarsus evden eve nakliyatreplika saatler