07122021Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 07 Δεκ 2021

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ05 του Ν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

SXOLSYMB

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00-20.00μμ στην αίθουσα Nehama του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ05 της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με θέμα: «Τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην εκπαίδευση». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
α) 18.00-19.00μ: «Erasmus+ : oι συμπράξεις στην σχολική εκπαίδευση», Κρυσταλλία Στάϊκου, εκπαιδευτικός κλ.ΠΕ05, υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας
β) 19.00-20.00μμ: «e-Twinning: Η κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης, Ιωάννης Τουρλιδάκης, δ/ντής Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπ/σης Ν. Επιβατών
Μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο στέλνοντας στην ηλεκτρονική δ/νση tania@sch.gr τα στοιχεία σας ονοματεπώνυμο, σχολείο και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς κλ.ΠΕ05.

Με εκτίμηση
Βαρβάρα Χ. Χρυσάφη
Σχολική σύμβουλος ΠΕ05

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι