06072020Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Σαβ, 04 Ιουλ 2020

Επίσκεψη Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγν. Καϊτεζίδη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

KMAKEDPDE-22-1-2019-02b

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 επισκέφτηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ι. Καϊτεζίδης. Τον Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Κόπτσης. Η συνάντηση εξελίχθηκε μέσα σε απόλυτα συνεργατικό κλίμα και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση γενικότερα στο Δήμο Πυλαίας  Χορτιάτη.

Συζητήθηκε το θέμα της δίχρονης εκπαίδευσης των νηπίων και επιβεβαιώθηκε η από κοινού προσπάθεια του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για την εξεύρεση χώρων για την εγγραφή όλων των νηπίων και προνηπίων.

Επίσης, τέθηκε το θέμα της ανέγερσης τριών σχολικών μονάδων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μία στο Πανόραμα και δύο στην Πυλαία.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα συνεργασίας του Δήμου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για την πιλοτική εισαγωγή της Ρομποτικής στα σχολεία, την ενεργοποίηση Σχολής Γονέων, αλλά και την υλοποίηση προγραμμάτων Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι