04062020Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Δευ, 01 Ιουν 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

perifereia2019-

Αγαπητοί συνεργάτες της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Μετά το πέρας υποβολής δικαιολογητικών των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ  θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά και να σας ευχαριστήσω.

Σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό, εργαζόμενοι οικειοθελώς και πέραν του ωραρίου σας και συνδυάζοντας τις καθημερινές σας αρμοδιότητες με τις πολλαπλές έκτακτες ανάγκες της Υπηρεσίας.

Η όλη διαδικασία λειτούργησε υποδειγματικά, αν και ο όγκος των αιτήσεων που δέχτηκε η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας υπήρξε σημαντικότατος (2800 αιτήσεις). Η ΠΔΕ ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό καταδεικνύεται από την καθημερινή ευαρέσκεια των υποψηφίων αλλά και από το πλήθος των ευχαριστηρίων που δεχτήκαμε.

Η οργάνωση, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η εξυπηρέτηση των υποψηφίων, η ευγένειά σας, η υπομονή σας, η άριστη εξυπηρέτηση υπήρξαν καταλυτικά στοιχεία της επιτυχίας της όλης προσπάθειας.

Και όλα αυτά βέβαια οφείλονται σε εσάς, που χωρίς να φείδεσθε κόπων, ανταποκριθήκατε με εξαιρετική διάθεση προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις πολλαπλές ανάγκες της Υπηρεσίας. Δημιουργείται με τον τρόπο αυτό ένα θετικό κλίμα απέναντι στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας όσον αφορά στη λειτουργία και παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, καταδεικνύοντας την άριστη και υποδειγματική λειτουργία ενός Δημόσιου Οργανισμού.

Σας ευχαριστώ θερμά και σας συγχαίρω

Αλέξανδρος Κόπτσης

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι