12072020Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Πεμ, 09 Ιουλ 2020

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήρια επιστολή

perif

Δελτίο Τύπου

H Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συγχαίρει Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, Διευθυντές Εκπαίδευσης και Διευθυντές Σχολικών Μονάδων που συμμετείχαν με προθυμία, ενδιαφέρον και συνέπεια στα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους Διευθυντές Σχολείων, με θέμα: «Διεύθυνση Σχολικών Μονάδων: Διοικητικές και Παιδαγωγικές Διαστάσεις».

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων έγινε εμφανές ότι το όραμα για μια εκπαιδευτική περιφέρεια με προοπτική, που θα εκπληρώνει διοικητικούς και παιδαγωγικούς στόχους, που θα δίνει βαρύτητα στην επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και θα έχει στελέχη ενημερωμένα και επιμορφωμένα, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των Διευθυντών Σχολείων και η ανιδιοτελής προσφορά όλων, δίνει τα εχέγγυα για την επιτυχία και των επόμενων στόχων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας είναι στο πλευρό ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας για ποιοτική αναβάθμιση της προσφερόμενης εκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εκπαιδευτικοί το επιθυμούν και το αναζητούν, εμείς έχουμε το δυναμικό και τη διάθεση να συμβάλουμε σ΄ αυτό.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά, να διαμορφώσουμε μία άλλη κουλτούρα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι