26022021Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 19 Φεβ 2021

Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή στις Σέρρες

29-11-2019-15MELH

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κόπτσης επισκέφτηκε σχολικές μονάδες και διοικητικές δομές εκπαίδευσης στις Σέρρες.

Αρχικά συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών όπου και ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου. Μετά ο διευθυντής του σχολείου ξενάγησε τον Περιφερειακό Διευθυντή στους χώρους της σχολικής μονάδας . Ο κ. Κόπτσης εντυπωσιάστηκε από την Ψηφιακή Τάξη του σχολείου που αποτελεί καινοτόμο εργαστηριακό χώρο για τους μαθητές και συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές για τις δραστηριότητες που πραγματοποιούν σε αυτή την τάξη.

Στην συνέχεια ο Περιφερειακός Διευθυντής μετέβη στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Σερρών όπου συζήτησε με τους καθηγητές και καθηγήτριες για εκπαιδευτικά θέματα. Στο τέλος της συζήτησης αντιπροσωπεία μαθητών από τα 15μελή Γυμνασίου και Λυκείου μίλησαν στον Περιφερειακό Διευθυντή για προβλήματα και θέματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στο σχολείο. Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος ώστε να ακουστούν οι προβληματισμοί των μαθητών και δόθηκαν προτάσεις και συμβουλές σε αρκετά θέματα από τον κ. Κόπτση.

Έπειτα ο Περιφερειακός Διευθυντής επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Σερρών όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα στελέχη της εκπαίδευσης και να ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες τους.

Τέλος ο κ. Κόπτσης μετέβη στο Πειραματικό Σχολείο Σερρών όπου στεγάζεται το 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας. Συνομίλησε με τους Συντονιστές Εκπαίδευσης και συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων των Συντονιστών μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

 

 29-11-2019-PEKES

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι