Δελτίο Τύπου
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου

perifereia

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τα περιστατικά που σημειώθηκαν σε σχολεία της Διεύθυνσής μας, η ΠΔΕΚΜ, επιθυμώντας την αποκατάσταση του κλίματος ηρεμίας στις σχολικές μονάδες και τη συνέχιση του σημαντικού εκπαιδευτικού και διδακτικού έργου που επιτελείται, αποσαφηνίζει τα παρακάτω:

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες και διαδικασίες για την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση των περιστατικών, την παιδαγωγική αντιμετώπισή τους και πρωτίστως την προστασία των μαθητών. Τα συγκεκριμένα περιστατικά αποτελούν μεμονωμένα φαινόμενα και δεν αλλοιώνουν σε καμία περίπτωση την αποτελεσματικότητα των δράσεων και της προσφοράς των σχολικών μας μονάδων.

Στην Κεντρική Μακεδονία επιτελείται ένα σημαντικότατο και πολύπλευρο παιδαγωγικό έργο με πρωτεργάτες τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και με την πολύτιμη συνεισφορά των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Με όλες τις δυνάμεις της εκπαιδευτικής κοινότητας ενωμένες συνεχίζουμε την προσφορά μας στην εκπαίδευση και την Παιδεία της Περιφέρειάς μας και της χώρας μας γενικότερα με συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διαφάνεια και εμπιστοσύνη σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Συνημμένα:
Download this file (28-01-20 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.docx)28-01-20 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.docx[ ]20 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι