ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

panellinies2020

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε διαδικτυακή συνάντηση με την παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, των Προέδρων των Βαθμολογικών/Ειδικών Εξεταστικών Κέντρων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και των Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 9 Ιουνίου ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Τόσο τα εξεταστικά και βαθμολογικά κέντρα όσο και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Η ΠΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνετέλεσαν και αγρυπνούν για να διασφαλιστεί η άψογη και αδιάβλητη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης εύχεται καλή επιτυχία, καλή δύναμη και ηρεμία στους μαθητές που κοπιάζουν και αγωνιούν για να επιτύχουν το στόχο τους. Συγχαίρει επίσης τους γονείς/κηδεμόνες τους για τη στήριξη των παιδιών τους.

Η ΠΔΕ παραμένει αρωγός και συνοδοιπόρος όλων αυτών που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι