Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή με τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή με τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κόπτσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Τσούχλο και Εκπροσώπους ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης. Σε κλίμα σύμπνοιας και άψογης συνεργασίας συζητήθηκαν το κτιριακό πρόβλημα της Καλαμαριάς και τα προβλήματα στέγασης που προκύπτουν κατά την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος της Κλεάνθους και προτάθηκαν λύσεις για την επίλυσή τους σε συνεννόηση πάντα με τους αντίστοιχους δήμους.

Τέλος, ο κ. Κόπτσης ενημέρωσε εμπεριστατωμένα τον κ. Τσούχλο για την εκτίμηση της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας όσον αφορά στον αριθμό των κενών και την ορθολογική κάλυψή τους από το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι