11052021Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Δευ, 10 Μαϊ 2021

Τηλεδιασκέψεις Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

 tilediaskepsi-dntis

 

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ο κ. Κόπτσης πραγματοποίησε σειρά τηλεδιασκέψεων με φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός Διευθυντής συναντήθηκε διαδικτυακά με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να συζητήσουν για τις επερχόμενες εκλογές των Αιρετών, όπως επίσης και για τη διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Αργότερα, ο κ. Κόπτσης πραγματοποίησε διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας με κύριο θέμα συζήτησης την οργάνωση και τη λειτουργία διαδικτυακών τμημάτων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι