29062022Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 29 Ιουν 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «1922. ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...»

diadiktyaki-ekdilosi-1922

 

 

Την Τετάρτη 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση εργασιών σχολικών μονάδων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος: 1922. Εκατό χρόνια μετά..». Μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας, τιμώντας την επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσίασαν τις εργασίες που εκπόνησαν στο πλαίσιο της υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος. Παραδοσιακά τραγούδια, θεατρικά δρώμενα, χορωδίες και φωτογραφικό υλικό ήταν κάποια από τα είδη εργασιών που παρουσιάστηκαν από τις σχολικές μονάδες υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και με την εποπτεία των Συντονιστριών Εκπαιδευτικού Έργου κας Βορβή Ιωάννας και κας Δανιηλίδου Ευγενίας.

Η ημερίδα μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο youtube της περιφέρειας στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=Q6KOxpiE2sw

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι