ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

stelexoi-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει:
Α) τον αναπροσαρμοσμένους αξιολογικούς πίνακες επιλογής εκπαιδευτικών σε Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κατά κλάδο και ειδικότητα, όπως διαμορφώθηκαν ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων.
Β) το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεντεύξεων των υποψηφίων.
Επισημαίνεται ότι:
1. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο σύνδεσμος θα αποσταλεί στους/στις υποψήφιους/ες με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό που διαθέτουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
2. Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να εισέρχονται στην πλατφόρμα 10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα της συνέντευξής τους και να αναμένουν την αποδοχή τους.
3. Υποψήφιοι/ες που δεν προτίθενται να λάβουν μέρος στη συνέντευξη, παρακαλούνται να ενημερώνουν τη Γραμματεία της Π.Ε.Π.Π.Σ. εκ των προτέρων, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kmakedpde@sch.gr, με την ένδειξη «Συνέντευξη για Π.Σ.-ΠΕΙ.Σ.».
4. Σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 19 του Ν. 4692/2020, «Υποψήφιοι που δεν προσέρχονται στη συνέντευξη αποκλείονται από την επιλογή».

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι