Κυρωμένοι πίνακες από την Ε.Ε.Π.Π.Σ. υποψηφίων εκπαιδευτικών για τοποθέτηση σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Κυρωμένοι πίνακες από την Ε.Ε.Π.Π.Σ. υποψηφίων εκπαιδευτικών για τοποθέτηση σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

perif

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας αναρτά τους τελικούς κυρωμένους πίνακες από την Ε.Ε.Π.Π.Σ. υποψηφίων εκπαιδευτικών για τοποθέτηση σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021, όπως ορίζεται στην υπ΄ αριθμ. 75/Ε.Ε.Π.Π.Σ./01-07-2020 Απόφαση της Ε.Ε.Π.Π.Σ. (ΑΔΑ:ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ).

Επιπλέον, η Επιστημονική Επιτροπή Προτύπων και  Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.) προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην ανωτέρω επιλογή για την πλήρωση των κενών  θέσεων με θητεία  στα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. και δεν έχουν επιλεγεί, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για την πλήρωση των θέσεων που απέμειναν κενές στα εν λόγω σχολεία, εφόσον ενδιαφέρονται, όπως αναφέρεται και στον ιστότοπο του Υπουγείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν τη συμπληρωματική δήλωσή τους στο Αυτοτελές Τμήμα Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (ηλεκτρονική διεύθυνση: depps@minedu.gov.gr) μέχρι και τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, ώρα 14:00.

Για τις εναπομείνασες κενές θέσεις ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.minedu.gov.gr/rss/45945-0

 

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι