16102021Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 15 Οκτ 2021

Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης με Εκπροσώπους των Δεκαπενταμελών των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης

sunantisi-dekapentameli-1

 

Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης με Εκπροσώπους των Δεκαπενταμελών των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με εκπροσώπους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να συζητήσουν εκπαιδευτικά θέματα που τους απασχολούν. Ο κ. Κόπτσης, επιθυμώντας να είναι κοντά στα παιδιά, επισκέφθηκε σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, που τελούν υπό κατάληψη, για να ενημερωθεί για τα αιτήματα των μαθητών και να ακούσει τους μαθητές.

Επιπλέον, κάλεσε εκπροσώπους των δεκαπενταμελών συμβουλίων στα γραφεία της ΠΔΕ και με γόνιμο διάλογο προσπάθησε να δώσει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους μαθητές στην καθημερινότητα της σχολικής τους ζωής. Οι μαθητές έδειξαν ενεργό ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης συνομιλώντας μαζί του για περισσότερο από μια ώρα. Ο κ. Κόπτσης δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να δώσει λύσεις, όπου είναι εφικτό, και κάλεσε τους μαθητές να λήξουν την κατάληψη και να σχηματίσουν νέα δεκαπενταμελή συμβούλια που θα τους εκπροσωπήσουν για το νέο διδακτικό έτος.

 

sunantisi-dekapentameli-2

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι