30112020Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

3η Ανακοίνωση 8ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Σας κοινοποιούμε την 3η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 8ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 19, 20 και 21 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΠΕΘ 174629/Δ2/02-11-2015) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και το ΝΟΗΣΙΣ «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχετική απόφαση ΥΠΠΕΘ 174619/Δ2/02-11-2015).

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μαθητών.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 έκλεισε η πλατφόρμα υποβολής περιλήψεων  εργασιών και ολοκληρώθηκε  ο κατάλογος συμμετοχών .

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει περίληψη εργασίας στο σύστημα, πρέπει μέχρι τις 7 Μαρτίου να ετοιμάσουν την εισήγησή τους και να την αποστείλουν στο email του αντίστοιχου σχολικού συμβούλου.

Το έντυπο της εισήγησης με τις σχετικές οδηγίες καθώς και τα email επικοινωνίας των σχολικών συμβούλων,  βρίσκεται σε σχετικό  link και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από την   ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.math-syn-pli.gr και  εναλλακτικά  στο http://www.db6.kmaked.eu .

 Η παρουσίαση της εργασίας σε οποιαδήποτε μορφή (Powerpoint, Video, Prezi κτλ) πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα 28 Μαρτίου και να παραδοθεί στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ της αντίστοιχης διεύθυνσης. Στοιχεία επικοινωνίας ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ υπάρχουν μέσα στις οδηγίες Εισηγήσεων.

Οι εκπαιδευτικοί με εργασίες εκτός Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν να επικοινωνούν απευθείας στο email του Συνεδρίου και στο τηλέφωνο της Περιφερειακής Διευθυνσης Κ. Μακεδονίας για να συντονιστεί η εξ αποστάσεως κατάθεση της Παρουσίασης  μέσω Dropbox είτε άλλης πλατφόρμας.

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με Workshops, στα οποία θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των σχολικών συμβούλων πληροφορικής.


    Επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής μιας αντιπροσωπευτικής σχολικής μονάδας (ανά βαθμίδα Εκπαίδευσης) από γειτνιάζουσες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Τέλος, σας κοινοποιούμε πληροφορίες  για το διαδραστικό παιχνίδι γνώσης «7 κλειδιά»  που θα φιλοξενείται έως τις 10 Ιουνίου 2016 στο ΝΟΗΣΙΣ. Απευθύνεται σε μαθητές από Ε΄ Δημοτικού - Β΄ Γυμνασίου, διατίθεται για σχολικές ομάδες και για το γενικό κοινό.

 ( Πληροφορίες στο σχετικό Link: http://www.noesis.edu.gr/7-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%B3%CE%BD%CF%8E   ).

Συνημμένα:
Download this file (3hAnakoinwsh-3c.pdf)3η Ανακοίνωση[ ]1719 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι