05122020Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 04 Δεκ 2020

Πρόσκληση για συμμετοχή μαθητών ως εισηγητών σε μαθητικό συνέδριο.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας θα διοργανώσει συνέδριο με προτεινόμενο τίτλο «200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821: αγώνες των Μακεδόνων για την απελευθέρωση» με συμμετοχή μαθητών/τριών - ομάδων μαθητών - τμημάτων των σχολείων (Γυμνασίων, Λυκείων και Ε΄, Στ΄ τάξεων Δημοτικού) του Δήμου Θεσσαλονίκης ως εισηγητών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου 2021 σε χώρο του Δήμου Θεσσαλονίκης με στόχο τη συμμετοχή μαθητών, οι οποίοι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα εξοικειωθούν με την ιστορική έρευνα και θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν ένδοξες πτυχές της τοπικής ιστορίας.

Παρακαλούνται, σε πρώτη φάση, οι Δ/ντές/ντριες σχολικών μονάδων του Δήμου Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συνέδριο με μαθητές-εισηγητές να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση στον σύνδεσμο www.symmetexw.kmaked.eu μέχρι την Παρασκευή 13-12-2019.

Περισσότερες πληροφορίες - λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του συνεδρίου θα κοινοποιηθούν σε δεύτερη ανακοίνωση.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι