Αλλαγή Ημερομηνίας 21/6 - Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) με τίτλο: «H Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο»
29042024Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Αλλαγή Ημερομηνίας 21/6 - Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) με τίτλο: «H Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο»

Αφίσα---Μετάβαση
 
 

Σας ενημερώνουμε ότι η Διαδικτυακή Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο: «H Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο», απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες και μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου, Α΄ τάξης ΓΕ.Λ. και Α΄ τάξης ΕΠΑ.Λ., που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 17:00, αναβάλλεται λόγω τριήμερου εθνικού πένθους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι YouTube Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ερωτήματα θα μπορούν να τεθούν είτε στην πλατφόρμα ερωτήσεων www.submit.kmaked.eu έως και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 είτε στο κανάλι YouTube κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι