04102022Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 04 Οκτ 2022

Προκήρυξη για την πλήρωση κενών θέσεων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδων ΠΕ84 και ΠΕ91 στα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

stelexoi-

Προκήρυξη για την πλήρωση κενών θέσεων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδων ΠΕ84 - Ηλεκτρονικών και ΠΕ91 - Θεατρικής Αγωγής στα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Καλούμε εκ νέου


Τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι διαθέτουν τις νόμιμες προϋποθέσεις επιλογής, εφόσον επιθυμούν να επιλεγούν σε κενές θέσεις Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) κλάδων ΠΕ84 - Ηλεκτρονικών και ΠΕ91 - Θεατρικής Αγωγής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, για το υπόλοιπο της θητείας, η οποία θα λήξει στις 31-07-2021, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Α. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Οι προκηρυσσόμενες κενές θέσεις είναι:

  •  Μία (1) θέση κλάδου ΠΕ84  Ηλεκτρονικών, στο 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας (έδρα: Βέροια)
  •  Μία (1) θέση κλάδου ΠΕ91  Θεατρικής Αγωγής, στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας (έδρα: Θεσσαλονίκη)

Η επιστημονική ευθύνη των ανωτέρω Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου καθορίζεται στο άρθρο 1 της αριθμ. Φ.351.1/3/100766/Ε3/ 19-06-2018 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2316, Β΄).

Β. ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 έως την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι