Δελτίο Τύπου - 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας
27042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Δελτίο Τύπου - 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Ηράκλειας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS-KA220-SCH,με κωδικό αριθμό 2021-1-FR01-KA220-SCH-000034470και τίτλο ?Η2Ο? για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία και οργανισμοί από την Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα που συνορεύουν και υλοποιούν προγράμματα με Λίμνες και σκοπό έχει την αναάδειξη της περιβαλλοντικής συνείδησης και της προστασίας των Λιμνών.

Στα πλαίσια του προγράμματοςτο 2ο Δημοτικό σχολείο Ηράκλειας με 5 Εκαπιδευτικούς και 12 μαθητές επισκέφτηκε την Λίμνη Ιζέο στη Μπρέσια της Ιταλίας στις 22-27 Μαίου και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές και υπαίθριες δραστηριότητες. Επίσης πραγματοποίησαν και επισκέψεις στο Μιλάνο, την Βερόνα και το Μπέργκαμο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι