Δελτίο Τύπου Δημόσιου Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
27042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Δελτίο Τύπου Δημόσιου Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

prosklisi-gandi

Το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ενισχύει την ευρωπαϊκή διάσταση της παρεχόμενης εκπαίδευσης συμμετέχοντας κατά το σχολικό έτος 2022-2023 σε δύο προγράμματα κινητικότητας στα πλαίσια του προγράμματος  Erasmus+ Σχέδιο: Erasmus 2021-1-ΕL01-KA120-SCH-000044421 στη Γάνδη και τη Φλωρεντία.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων,  ιδεών, γνώσεων και πληροφοριών των Δράσεων ΚΑ1 Erasmus+ με τίτλο: « Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια πολιτειότητα στην εκπαίδευση» και «Διαχείριση συγκρούσεων, συναισθηματική νοημοσύνη και πρόληψη εκφοβισμού», την Τετάρτη 14-06-2023 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου. Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση των φορέων εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και μαθητριών, των γονέων και κηδεμόνων, σχετικά με τα κμπαραπάνω ζητήματα.

 

Η Διευθύντρια

Ουρανία Τοκατλίδου

 

Οι Εκπαιδευτικοί

Γεροκώστα Ελένη, Κουρμπέτη Κυριακή, Τσεκουράκη Ελισάβετ, Μητρούδα Αικατερίνη, Χονδρογιάννη Μαρία, Ταχτσίδου Γεωργία, Ρετζιά Ευαγγελία, Γιάγκου Αθανασία, Παπαθεοδοσίου Λαμπρινή

 

 

prosklisi-florentia

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι