Πρόσκληση Γυμνασίου Μυγδονίας σε εκδήλωση διάχυσης ERASMUS με τίτλο Erasmus Art Gallery opening event
27042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Πρόσκληση Γυμνασίου Μυγδονίας σε εκδήλωση διάχυσης ERASMUS με τίτλο Erasmus Art Gallery opening event

 afisa Art Gallery Opening Event Γυμνασίου Μυγδονίας

Η εκδήλωση αφορά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα στρατηγικής σχολικής σύμπραξης Erasmus Plus KA229 που υλοποιείται στο Γυμνάσιο Μυγδονίας- ΔΔΕ Δυτ.Θεσσαλονίκης, με τίτλο: «Art & Literature in Education s nature. Is it an A.Li.E.N.» και 3ετή διάρκεια (2020-2023). Σχεδιάζεται στο πλαίσιο διάχυσης του εγκεκριμένου από το Ι.Κ.Υ. και την Ε.Ε. Προγράμματος με αρ.Σύμβασης 2020-1-EL01-KA229-078863 και οργανώνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μυγδονίας και της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου.


Θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου στον 1ο όροφο του Γυμνασίου Μυγδονίας στο Δρυμό, δ.Ωραιοκάστρου (Α.Παπανδρέου 40, Δρυμός, 57200) στις 8μμ.
Απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, όσο και σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα: μαθητές, γονείς και υποστηρικτικούς φορείς.

Απευθύνεται επίσης σε όσους σκέφτονται να προτείνουν στη σχολική τους μονάδα την  υποβολή Σχεδίου- Αίτησης για Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS KA229 την επόμενη σχολική χρονιά.

Η εκδήλωση «Erasmus Art Gallery opening event» έχει τριπλή εστίαση:


α) η διάχυση των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS KA229 (2020-2023) που υλοποίησε το Γυμνάσιο Μυγδονίας ως συντονιστικό σχολείο και ο γόνιμος προβληματισμός, ο δημιουργικός διάλογος αναφορικά με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών εμφατικής ανάδειξης της λογοτεχνίας και της τέχνης σε μοχλούς δημιουργικότητας στην καθημερινή σχολική πράξη.
http://erasmusalien.com/

β) η παρουσίαση της δράσης «Δημιουργώ μια σχολική πινακοθήκη- Our school walls+Erasmus = an Art Gallery» και η ξενάγηση από τους μαθητές μας .
https://express.adobe.com/page/EhXA1JDTv6Cyr/

γ) η εφαρμογή για πρώτη χρονιά της δράσης Erasmus-eTwinning School Open Day με την ενθουσιαστική εμπλοκή του μαθητικού δυναμικού και της γονεϊκής κοινότητας.

Ακολουθούν το πρόγραμμα, η πρόσκληση και η αφίσα και της εκδήλωσης.

Με Τιμή
Αθανάσιος Κανδηλάπτης,
Διευθυντής Γυμνασίου Μυγδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι