Δελτίο τύπου - Πρόσκληση στην εκδήλωση παρουσίασης κα ι διάχυσης προγράμματος ΚΑ1 Ε rasmus+ του Ημερήσιου Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας
27042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Δελτίο τύπου - Πρόσκληση στην εκδήλωση παρουσίασης κα ι διάχυσης προγράμματος ΚΑ1 Ε rasmus+ του Ημερήσιου Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας

 prosklisi-erasmus-gym-trikalon

Το Ημερήσιο Γυμνάσιο Τρικάλων Ημαθίας διοργανώνει, την Τετάρτη 21-06-2023 και ώρα 18.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Δράσης ΚΑ1 Erasmus+ 2022-1-EL01-KA122-SCH-000076944 και τίτλο: «Ας διδάξουμε διαφορετικά απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις», που υλοποιήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2022-2023. Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση των φορέων εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών,των μαθητών και μαθητριών, των γονέων και κηδεμόνων, σχετικά με την συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα ΚΑ1 ERASMUS+.

Βασικός άξονας της εκδήλωσης είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του σχολείου σε καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας με έμφαση στο gamification , Technology into the classroom: ICT and Gamification και την εφαρμογή τους στην τάξη. Aπώτερος στόχος είναι η ανάδειξη του ευρωπαϊκού χαρακτήρα του σχολείου μέσα από τη διεύρυνση των σχέσεών του με άλλα σχολεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να δοθούν ιδέες και κίνητρα σε άτομα που εμπλέκονται στην εκπαίδευση, ώστε να συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό του σχολείου, στην εξωστρέφεια του και στην ενασχόληση όσο περισσοτέρων εκπαιδευτικών, μαθητών και μαθητριών με ευρωπαϊκές δραστηριότητες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται όχι μόνο σε παράγοντες και στελέχη της Εκπαίδευσης, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΧΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι