28022020Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 25 Φεβ 2020

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Τελευταίες Ανακοινώσεις

21.03.2012 Δελτίο Τύπου - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριά η εκδήλωση παρουσίασης και παράδοσης του DVD«ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ» στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρτσιώτη.

Το DVDείναι παραγωγή και δημιουργία της κ. Ιωάννας Πασαλίδου καρπός των 28 ταξιδιών της στον Πόντο με θέμα την ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου. Η κ. Πασαλίδου είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου Φίλων Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού(ΦΙΑΠΕ). Το συγκεκριμένο DVDέχει πάρει την έγκριση από το τμήμα Γενικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό υλικό, στο πλαίσιο διαφόρων ιστορικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων (για project, ερευνητικές εργασίες κ.λ.π.) και εκτός αυτού προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν πλευρές της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Ποντιακού Ελληνισμού.

Κατόπιν αυτών, εγκρίθηκε η δωρεάν διανομή του στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και της ομογένειας. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ΦΙΑΠΕ κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης παρέδωσε  το DVD στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρτσιώτη. 

 

mathiteia-epal

prosfigon

logo mnae

afisakauta

mathem

lwb ebanner

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις

eidikiagogibanner

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ithageneia

erasmusplus

eidiki-ekdosi
Κατεβάστε την Ειδική Έκδοση της Περιφέρειας Εκπαίδευσης σε μορφή PDF

nemesis
πρόγραμμα HORIZON 2020

Εκπαιδευτικοί Σύνδεσμοι - Links


NOESIS-322

5767200
Σήμερα
Συνολικά
1077
5767200
Παρ 28 Φεβ 2020

εκθεση εργων επαλ 2018 

banner-epal
ΤΟ ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ 2019

MFR-LOGO
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

πανελληνιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2019 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

logo11b
11ο 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
K. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι